måndag 4 augusti 2014

Chiapudding m banan & kakao

Jag har blivit helt beroende av chiapudding. Första gången jag testade det var för nån vecka sedan bara och nu är jag fast! Det är så sjukt gott! Chiafrön innehåller mycket omega 3, protein och mineraler som kalium, zink och magnesium. Min nya favoritfrukost bjuder jag på här och den är så god att den skulle kunna vara efterrätt också:)  


Chiapudding m banan & kakao
1 port

1 mosad banan(gärna eko)
2 msk chiafrön
2 tsk kakao
½ tsk vaniljpulver

Blanda alla ingredienser och låt stå 1 timme. Blanda om och låt stå över natten. Servera med bär. Jag hade hallon och granatäppelkärnor till min pudding idag.

1 kommentar:

  1. Du är inte ensam om att tycka det är supergott, för det gör även jag ;) Jag har oftast hallon i!

    SvaraRadera